Початок робіт: IV квартал 2018 року
Закінчення робіт: IV квартал 2023 року
Квартири від 33,48 до 102,75 м2
від 38 016 грн/м2

Планування квартир


Про житловий комплекс

Житловий комплекс GENESIS – сучасний комплекс комфорт-класу, розташований за адресою Індустріальний провулок, 2.

Назва ЖК GENESIS говорить про дві його ключові особливості: по-перше, це якісно новий простір та спосіб життя в уже сформованому середовищі. По-друге, це основа для подальшого розвитку суспільства і оточення.

Переваги архітектурних об'ємів комплексу - функціональність та естетика. Для фасаду були обрані кольори, які найбільш вдало передають атмосферу стабільності і гармонії, стилю і затишку. Впізнаваний стиль архітектури Нідерландів очевидний в образі ЖК GENESIS.

Секції комплексу мають змінну поверховість. Це не просто красиво: перепади висоти створюють відчуття відкритого простору і свободи, а у квартири та двір проникає більше сонячного світла. Оскільки комплекс розташований біля «навчального осередку» міста, ми також подбали, щоб планування квартир враховували різноманіття стилів життя і дозволяли ефективніше використовувати житлову площу.

У зеленому затишному дворі без автомобілів будуть облаштовані сучасні і безпечні дитячі майданчики. Внутрішній двір – це якісна продумана система для жителів будь-якого віку та інтересів. Відокремлений від вуличної метушні він має безпечну територію та внутрішню інфраструктуру. Ми створили простір для всіх поколінь. Діти і дорослі зможуть вільно відпочивати, не заважаючи один одному.

Переваги житлового комплексу GENESIS

20 хвилин пішки до метро «Шулявська»
власний дитячий садок
закрита упорядкована територія, двір без машин
дворівневий підземний паркінг
поруч розташовані три парки
система роздільного збору сміття
до ТРЦ «Мармелад» 450 метрів
700 метрів до найближчої школи
квартири з власною терасою